Happn try een matchmaking application waarbij het gaat om de mensen came across wie je al eens paden hebt gekruist

Happn try een matchmaking application waarbij het gaat om de mensen came across wie je al eens paden hebt gekruist

Wat was Happn?

Met andere woorden: wie ben je offline tegengekomen die je leuk zou kunnen vinden? Je komt in touch came across potentiA«le crushes perish binnen 250 meter van je hebben gestaan.

Het kan dus voorkomen dat je die ene leuke vrouw uit de bar of die ene leuke man die je tegenkwam op de route naar huis, nog eens kunt spreken. Natuurlijk moeten beide personen wel een Happn-account hebben.

Deze matchmaking software try zowel beschikbaar voor iOs en Android os. Down load de app in de yahoo Play Store of App Store van Apple.

Happn are satisfied term populair in de grote steden, en dan onder hoog opgeleide singles. De manier waarop deze dating app werkt vraagt ook om veel gebruikers op een relatief klein oppervlak. Als je in een drop woont en je krijgt niemand in je schedule zal de application snel verwijderd worden.

Mede hierdoor word Happn zo veel gedownload in de grote (studenten)steden. Ook het feit dat de profielen in theorie web iets uitgebreider zijn dan die op Tinder maakt dat Happen minder als een ordinaire vleeskeuring wordt beschouwd.

Hoe werkt Happn?

Op Happn maak je een profiel aan home verbinding te maken satisfied fb. De software stuurt nooit zonder toestemming berichten naar myspace, dus je hoeft niet bang te zijn dat je vrienden en je oma weten dat je deze application gebruikt. Op je profiel geef je aan dat je op zoek bent naar mannen of vrouwen (of allebei) en hoe oud je fit ongeveer moet zijn. Je valt beter op home een aantal leuke foto’s van jezelf te uploaden.

Wie dat wil, kan ook laten zien wat hij of zij studeert of wat voor beroep hij of zij uitoefent. Voeg een chatib recenzГ­ pakkende profieltekst bottom en zorg voor een ijsbreker om een gesprek te kunnen beginnen.

Sinds een tijdje heeft Happn een aantal profiel-vragen die je kunt invullen. Bijvoorbeeld wat voor soort kok je bent, van a€?magnetron-chef’ toddler haute cooking) of je sportief bent, van wat voor soort vakanties je houdt en of je een feestbeest curved. Een beperkt aantal vragen, maar wel van het soort waardoor andere singles snel een goed beeld van je hebben. Ook je lengte kun je hier aangeven,

Om deze application goed te laten werken, is actually het noodzakelijk locatievoorzieningen aan te zetten. Op de application valt dan te zien wie je bent tegengekomen. Vind je iemand leuk? Dan klik je op het rode hartje. Als iemand dat ook bij jou heeft gedaan, heb je een crush. Vind de andere partij jou niet leuk? Dan krijgt niemand dat te weten. Zo circle je dus geen virtueel blauwtje.

Happn Crush Opportunity

Elke dag kun je het spelletje a€?Crush times’ spelen. Je krijgt 4 foto’s te zien van singles, en je moet a€?raden’ welke solitary jou geliked heeft. Een va de 4 heeft dat namelijk inderdaad gedaan.

Er zijn ook dagen dat je geen Crush energy meer kunt spelen. Je curved dan niet genoeg a€?nieuwe’ potentiA«le matches gekruist. Leave op: als je verkeerd raadt en dus een foto aanklikt van iemand die jou niet bleek te hebben geliked, telt je keuze voor die foto als like voor perish persoon. Snap je het nog? ?Y™‚

Hey’s en crushes

Als je iemand echt leuk vindt, kun je een a€?hello’ inzetten. De ontvangende partij krijgt een bericht dat hij of zij een hello heeft ontvangen. Het trekt de aandacht van de ontvanger. Vrouwen kunnen (of konden, not sure) onbeperkt a€?hello’ inzetten, maar mannen niet. Mannen moeten hi’s bijkopen.

Bij een fit kun je fulfilled elkaar praten. Natuurlijk kun je elkaar een bericht sturen, maar je kunt ook een emoticon of een soundtrack van Spotify sturen. Op pass away manier heb je direct iets om een goed gesprek over aan te knopen.